Eurol Lubricants - Масла Eurol от RM Parts

Името на марката Eurol е комбинация от Европа и Масло, подчертава международните амбиции на Йохан Пфайфър.

Чувството за качество и новаторското предприемачество са били движещата сила за Йохан Пфайфър основавайки марката масло Eurol през 1977 г.

През 90-те години, производството и разработването на марката е било взето в ръцето на самите собственици, за да се осигури още по-последователно и по-високо качество на продуктите.

Оттогава Eurol е единственият Холандски независим производител на смазочни материали. В моторния спорт много мотоциклетни и автомобилни шофьори са постигнали големи постижения благодарение и от части на използването на Eurol продукти.

Продукти на марката сега са достъпни в повече от 65 страни и са одобрени от водещи производители на автомобили.

Марката се развива постоянно с нарастващата международна репутация чрез сътрудничество с различни отбори в надпреварата Дакар. Едно от най-трудните ралита в света е най-силното доказателство за качеството на Eurol и добра среда за по-нататъшно разработване и подобряване на продуктите на Eurol.

RM Parts ЕООД е основен дистрибутор на Eurol Lubricants за България и може, да достави всички предлагани от тях продукти от наш склад или директно от производителя в Холандия.

Eurol Lubricants - Масла Eurol от RM Parts 2

Фирми производители на резервни части:

Back to Top